Pogonisko

 

Pogonisko

Pogonishte

 

by THANASIS NEOFOTISTOS

 

A visit to grandfather, grandmother and their memories.

Një vizitë tek gjyshi, gjyshja dhe kujtimet e tyre.

 

2015 | Greece | 10’

 

Festival Events

 

Festival Guests