Kombinat

 

Kombinat

Kombinati

 

by JANUSZ SZYMAŃSKI

 

Past and present: a story of workers in old, abandoned metal manufactory in the suburbs of Tirane in Albania.

E shkuara dhe e tashmja: historia e punëtorëve në një fabrikë të vjetër dhe të braktisur metali në periferi të Tiranës, Shqipëri.

 

2015 | Poland | 10’

 

Festival Events

 

Festival Guests