Once There Was a Cigar Box

 

Once There Was a Cigar Box

Dikur ishte një kuti cigaresh

 

by ALEXANDER CONRADS

 

Matt Isbell, a Blues-musician from Memphis, Tennessee, does something most people can only dream of: He makes a living from doing something he loves. To be more precise, he takes old cigar boxes and breathes new life into them by turning them into beautiful guitars.

Mat Isbelli, muzikant i rrymës bluz nga Memfisi, Tenesi, bën diçka që shumica e njerëzve vetëm mund ta ëndërrojnë. Ai siguron jetesën duke bërë një punë që e do, Për të qenë më i saktë, ai merr kuti të vjetra cigaresh dhe i shndërron në kitara të bukura.

 

2014 | Germany | 10’

 

Festival Events

 

Festival Guests