Dancehall is us

 

Dancehall is us

Kercimi jemi ne

 

by EGOR PAPULOV

 

“Dancehall is us” a short documentary about the culture of dance and musical traditions of Jamaica..

“Kërcimi jemi ne” është një dokumentar i shkurtër në lidhje me kulturën e kërcimit dhe traditat muzikore të Xhamajkës.

 

2015 | Russia | 19’

 

Festival Events

 

Festival Guests