Brain Wrap

 

Brain Wrap

Rikthim në të shkuarën

 

by MARK BREEDLOVE

 

A cinephile, loving wife and small-town theater owner revisits the past with the help of her husband.

Një bashkëshorte e dashur, adhuruese kinemaje dhe pronare e një teatri në një qytet të vogël rikthehet në të shkuarën me ndihmën e të shoqit.

 

 

2015 | USA | 10’

 

Festival Events

 

Festival Guests