Valbona on Canvas

 

Valbona on Canvas

Valbona në telajo

 

by KLODIANA KADILLARI

 

The documentary focuses on promoting the cultural and tourist assets of Valbona valley in North Albania. The beautiful  landscape of Valbona is seen through the art, through the painting. The concept is treated through emotions brought by the artists and their paintings and through narration and staging of the famous legend of the Cursed Mountains.

Një dokumentar që në fokus ka promovimin e vlerave kulturore dhe turistike të Valbonës e parë përmes artit të peizazhit, përmes pikturës. I gjithë ky dokumentar vjen përmes emocioneve që sjellin artistët e penelit në tablotë e tyre dhe përmes rrëfimit dhe inskenimit të legjendës së njohur të Bjeshkëve të Nëmura.

 

2015 | Albania | 44’

 

Festival Events

 

Festival Guests